Logo

Aubergineruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

ca. 7 personer

1 spsk olie
1 stk aubergine (skåret i tern)
1 tsk salt
3 dl revet ost
2-3 stk wrap tortilla orignal
3 fed hvidløg/hakket
1 tsk timian
3 stk hvid peber
10 stk soltørrede tomater i olie

Steg auberginen i olie på en varm pande, krydr med hvidløg, timian, salt og hvid peber.
Kom aubergineblandingen i en mixér og varm osten lidt op i en gryde, når osten er varm, kom den i mixeren til aubergnieblandningen, og konsisten vil blive som en creme.
Smør aubergineblandning ud på tortilla og læg de marinede tomater på, og rul sammen, pensl med lidt olie
Grill rullerne, men ikke ved for høj varme (på grillen kan evt. lægges alufolie), når de har fået en jævn gylden farve tages de af.
Skær dem i ca. 3-5 cm tykkelse og de er klar til spisning.


Tips: er gode til krydret mad!

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italiensk OlivenbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tagliolini med trøflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelsalat med dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærkageLæg saftige kagebunde sammen med hindbærflødecreme og pynt det hele med hindbærsukker og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os