Logo

Auberginesalat med parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 skiver aubergine (ca. 1 cm. tykke)
1 tsk olivenolie
1 spsk citron
1 spsk hytteost
½ spsk kvark
salt
peber
en tot brøndkarse
3 salatblade
5 sorte oliven
2-3 skiver parmaskinke

Auberginesalat med parmaskinke:
Arranger salatbladene så de dækker tallerkenen.
Rist aubergineskiverne i olivenolien, med salt og peber, og fordel dem oven på salaten.
Læg skinken pænt oven på auberginerne.
Rør hytteost, kvark, citron, salt og peber sammen, og læg det oven på skinken.
Til sidst arrangeres oliven og brøndkarse fint på toppen.
Server evt. en skive groft brød som tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her