![Bagt hokkaido-græskar](/images/show_images/2/2018/7/bagt-hokkaido-græskar_1531228875771.png)
Hokkaidogræskarret
stammer fra Japan, men dyrkes nu flittigt herhjemme. Den er rigtig god til
bagning og i supper, og nem på grund af sin forholdsvis beskedne størrelse.
Prøv også at krydre den med stærke krydderier som chili og ingefær.
Arbejdstid:
20 min. Bagetid: 40 min. 4 personer
#
1
hokkaido græskar
1 spsk
olie
salt
og peber
Tilbehør:
citron eller cremefraiche
*
Vask
græskarret grundigt; Flæk det og fjern kernerne.
Skær
græskarret i både eller stykker.
Læg
græskarstykkerne på en bageplade med bagepapir.
Stænk
med olie, salt og peber, og bag dem møre i ca. 40 min. ved 175 °C.
Skrællen
bliver mør og kan spises.
Server
med citronsaft eller cremefraiche.
TIPS:
Rester af bagt græskar smager skønt i en salat.
![Bagt hokkaido-græskar](/images/show_images/2/2018/7/bagt-hokkaido-græskar_1531228875777.png)
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin