Logo

Bananchutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chutney er oprindeligt tilbehør til indiske retter. Retten består af indkogt frugt samt sukker og krydderie. Her er det bananer der bruges. Der er også eddike i for at forlænge holdbarheden.

 

24 ikke for modne små bananer
1 l. frugteddike
1/2 l. sukker
2 milde røde chili
2 hakkede løg
250 g rosiner
1 1/2 spsk karry
1/2 tsk sennepspulver
1/2 tsk cayennepeber
1/4 tsk kanel
5 tsk salt
 
Bananerne lægges i eddike i en gryde i 2 timer, indtil de er bløde.
Ind imellem vendes de forsigtigt med en træske.
Sukker, småtskårne chili og løg kommes i, det hele koges op.
Lad det køle af. Kom rosinerne i, smag til med karry, sennepspulver,
cayennepeber, kanel og salt.
Kog det hele op igen.
Kom den varme chutney på rene glas og luk straks til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede nye kartofler på spidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SellerisauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gule risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figner, ovnbagteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!