Logo

Bananpålæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne simple ret med banan, rosiner og kokosmel kan både bruges som smørrepålæg eller tilbehør til for eksempel ris eller karryretter. Velbekomme

 

 

 

2 bananer

1 dl rosiner

1 dl kokosmel

 

Bananerne skives og ristes ved svag varme på en pande sammen med rosiner og kokos.

Vend delene med en paletkniv.

Serveres både lunken og kold som smøre­pålæg eller tilbehør til ris og karryretter.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnbagt squash med æg og ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KryddersmørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggesalat 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Zabaione mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os