Logo

Bap Cai Muoi Xoi - syltet hvidkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En nem opskift på vietnamesisk inspireret syltet hvidkål. Der skal blandt andet bruges rau ram, også kaldet polygonum, der måske er bedre kendt i Danmark under navnet vietnamesisk koriander.

 

 

1 mellemstort hvidkål i tern
1 spsk salt
1 spsk knust ingefærrod
5 dl eddike
2 spsk sukker
2 spsk finthakket (rau ram) (polygonum)

Drys salt og ingefær over kålternene og lad det trække i 30 minutter.

Pres overskydende vand af kålen med et tørt klæde (eller brug en salatslynge).
Læg kålen i en krukke.
Bland eddike, sukker og "rau ram" og hæld det over kålen, så den er fuldstændigt dækket.

Kålen begynder at gære og efter en dags tid vil der begynde at dannes bobler.
Efter ca. 3 dage vil lagen være klar, og der dannes ikke længere bobler, så kålen kan spises.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Langsomtbagte tomater med grøn raspEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananas med ostecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede grønne tomaterPrøv de grønne tomater som salat til frokost eller aften. Se alle de lækre...
• Jordbærvacherin 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os