Logo

Basilikumolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne olie /dressing-marinade er dejlig let at lave og kan for eksempel bruges til pizza, pasta eller salater. Den skal dog laves i god tid inden brug da olien skal trække i cirka to uger.

 

Dressing / marinade

4 spsk grofthakket basilikum
4 1/2 dl olivenolie

Knus basilikummen i en morter.
Tilsæt 2 spsk af olien og mos igen i morteren, hvorefter resten af olien gradvist tilsættes blandingen.
Kommes på en glasflaske, når den er blandet godt, den skal ikke sis.
Sæt en tætsiddende prop i flasken.
Lad olien stå og trække i ca. 2 uger.
Husk at ryste flasken ca. hver 2–3 dag.

Tips: Denne olie kan bl. a. anvendes til pizza, pasta og salater.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pommes paille - stråkartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cowboybrød - TrangiaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RosmarinmarinadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Melonsalat med honning og mynteEn vandmelonsalat er en skøn og meget nem sommersalat, som er perfekt til grillmaden eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os