
 
2 Æggeblommer 
100 g Smør 
Salt og Hvid Peber 
½ spsk Friskhakket estragon 
Bearnaiseessens; 
1 Løg 
3 spsk Eddike 
1 spsk Vand 
½ spsk Friskhakket estragon 
1 tsk Friskhakket kørvel 
1 spsk Persille 
Essens: 
Kom det hakkede løg, eddike, vand, persille, estragon og kørvel i en skål og kog det sammen i ca. 3 min. på 500W, kom det gennem en sigte. 
Sauce: 
Smørret smeltes ved 500W i ca. 2 Min. 
Æggeblommerne piskes sammen og blandes med essensen og jævner 1 min. ved 360W, det smeltede smør røres i æggemassen lidt af gangen, er saucen for tynd varmes den ca. 1 min. ved 360W og piskes op, smages til med salt, hvid peber og estragon. 
Tips: Kog evt. en større portion essens og gem den i køleskab