Logo

Bearnaisesauce med fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bearnaisesauce med fløde


Til lækker steg og skønne bøffer hører en dejlig sauce. Nem og god opskrift på den bedste hjemmelavede bearnaise sauce lavet fra bunden - få opskrift og fremgangsmåde trin for trin her.

Til 4 personer

 

# Ingredienser:

125 g smør

2,5 dl piskefløde

4 æggeblommer

½-1 tsk groft salt

2 spsk bearnaiseessens

hakket estragon

*

 

Fremgangsmåde:

Bland det hele sammen 1 en tykbundet gryde.

Bring det i kog ved svag varme under piskning, så er saucen færdig til at hælde op i en varm saucekande.

Skal saucen holdes varm, er det bedst at sætte den i vandbad.

 

Erstattes bearnaiseessens og estragon med 2 spsk citronsaft, får du en lige så lækker Hollandaisesauce.

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 35 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold cremesauce med tykmælkServer cremesaucen til henkogte frugter, frugtsalat eller frugttærter.
• Tomatsauce til pasta og pizzaDer findes gode færdiglavede tomatsauce, men med en dåse gode tomater kan du nemt lave din...
• Asiatisk sauceServer saucen til grillet and, kylling, okse- eller svinekød eller pensl den på kødet...
• Nøddekager med hvid chokolade og friske frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os