
½ skive rugbrød med smør 
2 kogte blå kartofler
2 spsk  sort kaviar eller Cavi-Art
2 spsk  rød kaviar eller Cavi-Art
2 spsk  youghurtsalat med rød kaviar og rejer
1 lille kvist dild
*
Kog de blå kartofler (kogetid som almindelige kartofler) og afkøl dem. 
Skær dem i skiver på skrå, så skiverne bliver lidt større. 
Læg dem i hver sin side af rugbrødet med en bræmme af youghurtsalat i midten. 
På den ene side af salaten lægges en bræmme af sort og på den anden side en bræmme af rød kaviar. 
Pynt med dildkvisten.
Yoghurtsalat med rød kaviar og rejer
2 spsk  græsk yoghurt
½ tsk  Worcestershiresauce
½ tsk  HP sauce
½ tsk  flydende Maggi-krydderi
50 g pillede grønlandske rejer
2 spsk  rød kaviar eller Cavi-Art
salt og peber
*
Dræn yoghurten i et kaffefilter i 2 timer. 
Tilsæt Worcestershiresauce, HP sauce, Maggi, salt og peber. 
Rør det godt sammen og tilsæt rejer og kaviar.