Logo

Blomkål og bønnesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blomkål og bønnesalat

 

En god sensommersalat, der går godt sammen med grillet kød.

Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 5 min. Ikke fryse-egnet (2-3 personer)

 

½ blomkål

250 g grønne bønner

 

Dressing:

1 tsk dijonsennep

1 spsk citronsaft

2 spsk jomfruolie

evt. 1-2 ansjosfileter (hakkede)

salt og peber

*

 

Del blomkålen i buketter.

Nip bønnerne og skær dem evt. i mindre stykker.

Blancher grønsagerne 3-4 min. i kogende, letsaltet vand og læg dem straks i iskoldt vand.

Hæld dem i et dørslag til afdrypning.

 

Pisk dressingen sammen og vend grønsagerne i.

Server som tilbehør eller forret.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkålsgratin med blomkålssalatBlomkålsgratin er måske lidt gammeldags, men når den endelig finder vej til middagsbordet,...
• Blomkål i karryDenne karryduftende ret er stort set lavet i en håndevending og passer rigtig godt, når...
• Rissalat med blomkål og karryMed en rest kogte ris, kan du hurtigt lave denne dejlige, fyldige salat. Server som...
• Hvid kanelcreme og koncentreret chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!