Logo

Blommechutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blommechutney


Her er opskriften på en lækker og hurtig blomme chutney. Hvis du vil gemme chutneyen tilsæt gerne en smule Atamon. Velbekomme.

#

1 kg tomater
1 kg blommer
1/2 kg løg
2 kanelstænger
2 stjerneanis
1 glas akaciehonning
4 fed hvidløg
1 usprøjtet citron skåret i både
1/2 dl hvidvinseddike

*


Tomater og blommer skæres i både.
De pillede løg halveres og skæres i både.
Tomater, blommer og løg blandes med de andre ingredienser i en gryde og simrer i ca. 1/2 time.
Hvis chutneyen skal gemmes tilsættes 1 tsk Atamon.


Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blommechutney 6Brug den lækre chutney som tilbehør til stegt fisk, røget kød, modne oste og krydrede...
• KirkesStore, runde blå blommer med klart, grøngult frugtkød, der er saftigt og har en meget fin...
• Blommechutney med æbler og rosinerChutney stammer oprindeligt fra Indien, hvor det bruges som tilbehør til madretter. Denne...
• Hjertekage dækket med "kys"En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os