Logo

Blommemarmelade med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er en opskrift på en lækker marmelade med blommer og appelsin. Prøv marmeladen til for eksempel nybagte boller, eller morgenbød. Marmeladen er let og hurtig at lave.


900 g udstendede blommer
skal og saft af 1/2 appelsin
skal og saft af 1/4 citron
2 hele nelliker
500 g sukker
30 g valnøddekerner
lidt pektin (melatin)

*

Skær blommerne i mindre stykker og kom de 4 første ingredienser i en gryde Kom nellikerne i en papirtepose, så er de nemmere at fiske op bag efter
Tilsæt 100 g af sukkeret og bring blommerne i kog. Kog dem møre for svag varme. Bland resten af sukkeret i, bortset fra 2 spsk Bring i kog igen. Tilsæt grofthakkede valnøddekerner og kog 5 min. Tjek om marmeladen er tyk nok. Rør eller s de 2 spsk sukker med 1 spsk melatin og drys det i marmeladen. Lad det lige koge og hæld det så på skolede glas.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fougasse 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med blå druer og valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grill marinade originaleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûlée med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os