Logo

Boghvede med surkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Boghvede med surkål er let at lave og kan bruges som snack eller som tilbehør. Andre grøntsager så som gulerødder, ærter og lignende kan også bruges i stedet for surkål.


3 dl boghvede
1/4 tsk havsalt
6 dl vand
1 - 2 dl surkål

*


Rist boghveden på en tør pande.
Læg boghveden i en gryde og tilsæt kogende vand og salt.
Lad den småkoge i 20 min. Lad den derefter stå uden låg i 3 min.
Vend forsigtigt surkålen i og server varm eller kold.

Variation: blancher evt. lidt grøntsager, gulerødder, og ærter, og vend boghveden i sammen med surkålen.
I stedet for surkål kan bruges en marinade af 1 spsk tamari og 1 spsk riseddike.
Opskriften har relevans for Kinesisk Medicin.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CitrongræssirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RispilavEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Farseret lammebov 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bær- og mandelclafoutisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os