
¾ kg  røde kartofler skåret i 2 ½ cm. bidder 
1 mellemstor buket broccoli skåret i små stykker 
1 spsk  hvidvinseddike 
1 tsk  salt 
1 stor rød peberfrugt skåret i tynde strimler 
½ l. friske majskerner (fra 2 store kolber) 
2 spsk  olivenolie 
2 dl  yoghurt naturel 
2 tsk  hakket frisk timian 
¼ tsk  friskkværnet sort peber 
*
 
Opvarm kartoflerne og 3 liter vand i en 4 l. gryde over kraftig varme, og 
bring dem i kog.
Skru ned for blusset, læg låg på, og lad kartoflerne simre i 10 minutter.
Tilsæt majsene, lad dem simre i 5 minutter.
Tilsæt broccoli, lad det hele simre i endnu 2 minutter, eller indtil 
grønsagerne er møre.
Hæld vandet fra. 
Skyl grønsagerne i koldt rindende vand. 
Bland yoghurt, olie, eddike, timian, salt og peber i en stor skål, og rør det godt sammen.
Tilsæt grønsagsblandingen og de røde peberfrugtstrimler, bland det godt. 
Server ved stuetemperatur, eller sæt salaten i køleskabet til senere 
servering.