
1 skalotteløg
1 bdt  persille
1 kvist timian
1 laurbærblad
2 dl  rødvin
2 spsk  smør
2 spsk  hvedemel
4 dl  bouillon
100 g  oksemarv
 salt
*
Pil løget og hak det fint. 
Skyl persille og timian og bind det sammen med laurbærbladet. 
Bring rødvinen i kog, kog løg og krydderurtebuket i og kog videre for god varme uden låg, til der er omkring halvdelen tilbage.
Smelt smørret, rør melet i og lad det svitse godt igennem under omrøring, til det er nøddebrunt. 
Spæd med bouillon og den siede, indkogte rødvin og lad det koge godt igennem. 
Skyl oksemarven i koldt vand, skær den i skiver og kog den sagte nogle min. i letsaltet vand. 
Kom den afdryppede marv i saucen lige inden servering. 
En klassisk sauce til oksekød. 
Lige velegnet til det røde og det mere gennemstegte kød.