Logo

Brændte peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røde og gule peberfrugter
Olivenolie
Sardeller
Hvidløg

Et passende antal peberfrugter lægges i en bradepande og stilles i en meget varm ovn til de er godt sorte over det hele. Vend dem en gang i mellem. Herefter flås skindet af og kernerne pilles ud, hvorefter frugtkødet strimles. Lægges i en skål, overhældes med olivenolie og med hakkede sardeller (meget salte ansjoser) - og evt. hakket hvidløg.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her