Logo

Brød med æble, appelsin og pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 æble
½ dl grapefrugtsaft
1 dl pinjekerner
25 g gær
50 g smeltet smør
1 ½ dl yoghurt naturel
125 g durummel
325 g hvedemel (evt. mere)
1 tsk salt
sammenpisket æg
 
Skyl æblet, fjern stilk og kernehus.
Riv æblet på den grove side af rivejernet.
Bland yoghurten med det smeltede smør og rør gæren deri.
Tilsæt pinjekerner, grapefrugtsaft, revet æble, durummel, salt og det
meste af hvedemelet.
Ælt dejen blank og smidig. Lad dejen hæve lunt, tildækket i en skål i 1
times tid.
Sæt ovnen på 200ºC.
Tag dejen op og ælt den igennem evt med lidt mere hvedemel.
Form et brød og rids det, pensl det derefter med æg.
Bag brødet 40 min. i ovnen til det er gyldent og gennembagt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.098 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her