Logo

Brød med olivensmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crostini con burre di olive

5-6 skiver godt brød, eller fuldkornstoastbrød
100 g smør
reven skal af en halv økologisk appelsin
1 tsk citronsaft
½ tsk kapers
50 g sorte oliven (uden sten)
1 saltet ansjos
salt og peber
Pynt:
bredbladet persille og tynde skiver appelsin

Blend smør, appelsinskal, citronsaft, kapers, oliven, ansjos, salt og peber til en creme. Smør et tyndt lag på hvert stykke brød og del dem i mund rette størrelser.
Pynt med bredbladet persille og små trekanter af appelsinskiver.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her