Logo

Brødsalat fra Toscana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Genbrugskogekunst - til 4-6 sultne som original forret.

150 g tørt italiensk hvedebrød
400 g modne tomater
1 lille rød og 1 lille grøn peberfrugt
1 bundt forårsløg
1 bundt persille
1 bundt basilikum
2 fed hvidløg
2-3 spsk rødvinseddike
salt, friskkværnet peber
5 spsk god olivenolie
1 spsk kapers

Skær det tørre brød i terninger.
Skyl tomaterne og skær dem i terninger.
Rens peberfrugterne og skær dem i terninger.
Skær de hvide og lysegrønne dele af forårsløgene i fine strimler.
Bland det hele sammen.
Skyl urterne, snit dem fint.
Pil hvidløget og hak det.
Rør eddike med salt og peber.
Tilsæt olie under omrøring.
Bland alle ingredienser og stil det køligt en times tid, længere tid skader ikke.
Smager godt sammen med et glas rødvin
Kj pr. portion: 630

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her