
500 g broccolibuketter 
300 g små, hvide auberginer 
1 grøn mango 
4 spsk vegetabilsk olie 
1 spsk palmesukker 
1 spsk grøn karrypasta 
2 spsk fiskesauce 
4 spsk østerssauce 
1 ½ dåse usødet kokosmælk (6 dl) 
* 
Skyl broccoli buketterne, dup dem tørre og gør dem i stand. 
Skyl auberginerne og fjern stilken. 
Skræl mangoen, og skær kødet i ganske fine strimler. 
Varm olien op i wokken og rist palmesukker og karrypasta et øjeblik heri. 
Tilsæt broccolibuketter og hele miniauberginer, og sauter det et øjeblik. 
Spæd med fiske- og østerssauce, og hæld kokosmælk ved. 
Lad det simre i ca. 5 min. 
Drys endelig mangostrimlerne over karryen kort før serveringen.