Logo

Broccoli souffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Souffle er en let æggeret og findes i mange afskygninger. Souffleen laves her med broccoli og peberfrugt. Prøv broccoli souffle som tilbehør.


300 g broccoli, i små stykker
4 skiver toastbrød, uden skorpe og skåret i tern
1 ½ dl sødmælk
2 æg
salt og peber
reven muskatnød
½ rød peberfrugt i strimler
3 dl mornaysauce
rasp

*


Broccoli koges al dente.
Toastbrød udblødes i mælk.
Purer broccoli, det udblødte brød, æg, salt, peber og muskatnød.
Kom 2 dl mornaysauce i.
Massen hældes i smurt og raspet form.
Bages i ovn ved 160 ºC i ca. 35-40 min.
Den resterende mornaysauce serveres til sammen med peberfrugt i strimler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her