
 
En lækker mos af
broccoli, soltørrede tomater og hvidløg - herligt tilbehør til både kød og fisk
og som dip til sprøde grønsager, chips og brød. 
2-4 personer. Arbejdstid:
20 min. Kogetid: 15 min. 
 
#
250 g broccoli 
1 tomat 
2 soltørrede tomater
i olie 
2 fed hvidløg 
2 spsk olie 
1 dl cremefraiche
18% 
*
 
Del broccolien i små
buketter, og snit stokken fint. 
Kog stok og buketter
møre i letsaltet vand, og dryp dem af i en sigte. 
Skær tomaten i både,
og snit de soltørrede tomater fint. 
Kør broccoli, tomat
og soltørrede tomater til puré i en foodprocessor. 
Tilsæt knust hvidløg
og olie, og kør det sammen. 
Tag puréen over i en
skål, og rør cremefraichen i. 
Smag til med salt og
peber. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin