Logo

Broccomole

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Broccomole

 

En lækker mos af broccoli, soltørrede tomater og hvidløg - herligt tilbehør til både kød og fisk og som dip til sprøde grønsager, chips og brød.

2-4 personer. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 15 min.

 

#

250 g broccoli

1 tomat

2 soltørrede tomater i olie

2 fed hvidløg

2 spsk olie

1 dl cremefraiche 18%

*

 

Del broccolien i små buketter, og snit stokken fint.

Kog stok og buketter møre i letsaltet vand, og dryp dem af i en sigte.

Skær tomaten i både, og snit de soltørrede tomater fint.

Kør broccoli, tomat og soltørrede tomater til puré i en foodprocessor.

Tilsæt knust hvidløg og olie, og kør det sammen.

Tag puréen over i en skål, og rør cremefraichen i.

Smag til med salt og peber.

 

Broccomole

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Broccoli- og kartoffelsuppe 2 Hvad smager bedre en kølig dag end en rygende varm skål slippe? Denne cremede...
• Pasta med broccoli og hestebønnerKorte pastatyper som fx skruer bliver ofte serveret med en grønsagsblanding i Italien. Her...
• Broccolisuppe med chorizo, vindruer og mandlerDenne broccolisuppe er rigtig lækker, og med sin helt særlige topping af chorizo, vindruer...
• Papaya og passionsfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!