Logo

Bulgursalat 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl bulgur
2 dl hakket bredbladet persille
1 dl hakket frisk mynte
4 tomater
1 citron saften af
1 bundt forårsløg
3 spsk olivenolie
salt og peber efter smag
1 tomat til pynt
1 romainesalat

Kog bulguren i letsaltet vand i 10 min. Hæld vandet fra.
Skær tomaterne i terninger og bland dem med bulgur, persille, mynte, fintsnittet forårsløg og olivenolie.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Læg de skyllede salatblade på et fad fra midten og ud, og anret salatblandingen i midten.
Pynt med tomater skåret i både.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ØlandsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Løgkompot 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karrysauce - DipEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratin med kirsebær og nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!