Logo

Canelloni

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Store lasagneplader
Ricotta ost
friske spinatblade
muskatnød
salt og peber
tomatsauce
revet ost til smeltning

Kog nogle lasagneplader i vand i en gryde. Tag dem op efter få minutter og hæl koldt vand over. Tør dem af.
Den friske spinat dampes i en gryde. Hæl den op på et skærebrædt og skær den i stykker, op i en skål, hvor den blandes med et par store skefulde ricottaost. Riv lidt muskatnød og tilsæt salt og peber.
Blandingen kommes i mindre portioner på langs ovenpå lasagnepladen. Rul dejen omkring ostemassen og skær dem i de rette længder. Læg alle canellonierne op i et ovnfast fad med tomatsauce i bunden.
Tomatsaucen kan laves af flåede, hakkede tomater fra dåse, et hakket løg, frisk basilikum, en teskefuld sukker, salt og peber og koges i ca. 10 min. Eller køb en færdig på dåse.
Nu kommer du rullerne ovenpå saucen, hælder lidt mere tomatsauce over og river osten henover til sidst.
Ind i ovnen og giv den tilpas, så overfladen er gylden, og de er blevet varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her