Logo

Capriccio af nye kartofler og courgette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartofler i tynde skiver
Courgetter i tynde skiver
finthakket sommerløg
olivenolie
citronsaft
basilikum
salt og peber
parmesan

Mariner (ovnbagte) kartofler, hhv. courgetter 30 minutter i olivenolie, citronsaft (i forholdet 2:1), salt, peber og lidt løg.
Fordel først kartofler i et lag på tallerkener, så basilikumblade efter lyst, så courgette i skiver og endelig på toppen: finthøvlet parmesanost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her