3 slags indisk tilbehør til fx  Krydret pilaf med okra og spinat eller Appelsin- og græskarpulao.
Gulerods/kokos-cashumber:
75 g frisk kokos eller 3 spsk  kokosmel
250 g skrællede, groftrevne gulerødder
100 g ristede, hakkede jordnødder
saft af 2 limefrugter
½ tsk  salt
2 finthakkede chilipebre uden frø
2 spsk  jordnøddeolie
1 tsk  hele spidskommenfrø
1 tsk  sorte sennepsfrø
Riv den friske kokos (hvis De ikke kan få frisk kokos. bruges kokosmel, der blancheres i kogende vand og drypper af). Bland kokosen godt med gulerødder, jordnødder. limesaft. salt og chilipebre.
Opvarm 2 spsk  jordnøddeolie (eller sennepsolie. hvis du har) i en kasserolle. Tilsæt spidskommenfrø og sorte sennepsfrø og sauter dem, til de begynder at smælde; hæld dem over gulerods/kokosblandingen.
-
Løg/tomat-cashumber: 
2 rødløg skåret i tynde skiver
2 tomater skåret i skiver
1 tsk  ristede sesamfrø
1 spsk  mørk farin
Kom de skivede løg i en ovnfast skål og overhæld med kogende vand. Skyl dem i koldt vand og dup dem tørre med køkkenrulle. Kom dem i en lille serveringsskål og bland dem med skivede tomater, sesamfrø og brun farin.
-
Agurke-raita:
½ agurk skåret i terninger
2 pressede fed hvidløg
1 spsk  friskhakket mynte
1 ½ dl afdryppet yoghurt naturel
1 spsk  jordnøddeolie
1 spsk  sennepsfrø
Bland agurketerningerne i en skål sammen med hvidløg, mynte og yoghurt. Opvarm jordnøddeolien i en kasserolle og sauter sennepsfrøene, til de begynder at smælde. Hæld dem over raita'en.