Logo

Champignonpesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

250 g smør
450 g rensede champignoner
50 g hasselnøddekerner
2 dl persillekviste
1 tsk fintrevet citronskal
1 tsk fintrevet muskatnød
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

Lad smørret gyldne i en pande. Steg champignoner, nødder og persille (gem evt. lidt persille til pynt) ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min. Tilsæt citronskal, muskatnød, salt og peber. Hak blandingen i en foodprocessor ved hurtigste hastighed i ca. 5 sek. Smag champignonpestoen til.

Tips: Champignonpestoen kan opbevares tildækket i køleskabet i 1-2 døgn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.757 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her