Logo

Citron - chilimarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

dressing / marinade
1 dl ekstra jomfruolivenolie
10 fed hvidløg finthakkede
2 rødløg finthakket
2 tsk chiliflager (red hot chili peber fra Santa Maria)
lange tynde strimler citronskal af 2 citroner
friskpresset saft af 4 modne citroner (ca. 1 dl)
salt og friskkværnet sort peber

Varm en pande op og tilsæt ekstra jomfruolivenolie, hvidløg, rødløg, chiliflager og citronskal.
Sauter i et par minutter ved høj varme indtil ingredienserne er let svagt gyldne.
Tilsæt citronsaft, salt, friskkværnet sort peber og reducer til halvdelen.
Afkøl marinaden og opbevar den i køleskabet til den skal anvendes.

Tips: Marinaden kan anvendes til okse, kalve, svinekød samt fisk og
grønsager.
Dressing / marinade

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her