Logo

Citron- og fennikelsmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Velegnet til kylling, fisk, og skaldyr.

 

1 tsk fennikelfrø

225 g blødt smør

1 citron, kun revet skal

1 spsk hakket frisk fennikel

 

Rist fennikelfrøene på en lille tør pande i 1 min., til de begynder at dufte.

Stød dem groft i en morter.

Rør de stødte frø i det blø­de smør sammen med citronskal og frisk fennikel.

Rul smørret ind i papir og sæt det i køleskabet, til det er blevet fast.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her