6 stk persillerødder 
½ spsk  revet citronskal 
 Saft fra ca. ½ citron 
1 spsk  sukker 
½ dl  olivenolie 
1 fed hvidløg, hakket 
5 kviste frisk timian 
 Havsalt 
 Peber fra kværn 
 
150 g  soltørrede tomater 
1 spsk  kapers 
100 g  rucola 
1 håndfuld bredbladet persille 
Skræl persillerødderne. 
Skær dem på langs i stave på ca. 1x1x5 cm. 
Vend med citronsaft, citronskal, olivenolie, hvidløg og timian. Smag til med sukker, salt og peber. 
Kom persillerødderne i ovnen ved 200ºC og bag dem sprød-møre (35-40 min.). 
Lad dem gerne få lidt farve. 
Vend dem rundt et par gange under bagningen. 
Lad rødderne køle af. 
Hak tomater, kapers og persille groft og vend det i rucolaen. Tilsæt de afkølede persillerødder. Smag til med citronsaft.