Logo

Citronbagte persillerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 stk persillerødder
½ spsk revet citronskal
Saft fra ca. ½ citron
1 spsk sukker
½ dl olivenolie
1 fed hvidløg, hakket
5 kviste frisk timian
Havsalt
Peber fra kværn

150 g soltørrede tomater
1 spsk kapers
100 g rucola
1 håndfuld bredbladet persille

Skræl persillerødderne.
Skær dem på langs i stave på ca. 1x1x5 cm.
Vend med citronsaft, citronskal, olivenolie, hvidløg og timian. Smag til med sukker, salt og peber.
Kom persillerødderne i ovnen ved 200ºC og bag dem sprød-møre (35-40 min.).
Lad dem gerne få lidt farve.
Vend dem rundt et par gange under bagningen.
Lad rødderne køle af.
Hak tomater, kapers og persille groft og vend det i rucolaen. Tilsæt de afkølede persillerødder. Smag til med citronsaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her