Logo

Citroncauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3/4 l kartoffelvand
1 citron
1 dl kaffefløde
sukker
jævning

Riv den gule skal af citronen og pres saften ud.
Saft, citronskal og kartoffelvand blandes og koges op, jævnes af med beurre manier, koges igennem og tilsætes fløden. Smag til med sukker og salt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grahamsbrød - groft fuldkornsbrødGrahamsmel er fintfomalede hvedekerner med skaldele og kim og kan derfor kaldes for...
• Sauce Italienne En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønsager blancherede 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fersken melon og røde bær i Saint-AmourDen charmerende og forførende harmoni i en flaske Saint-Amour er i fuldendt samklang med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os