Logo

Citroncreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 personer

550 ml. fløde
140 g sukker
2 citroner, fintrevet skal af 1 og saften af begge 2

Bring fløde og sukker langsomt i kog (det må ikke koge over) og kog det i tre min. under forsigtig omrøring.
Tag det af varmen, rør citronsaft i, og sæt det til afkøling.
Hæld cremen i serveringsglas, og sæt dem i køleskabet i mindst 3 timer eller natten over.
Drys revet citronskal over.

Tid: 10 minutter og 3 timer på køl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her