Logo

Citronmarinade, krydret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

dressing / marinade

Saft og fintreven skal af 1 citron
1 tsk groft salat
1 tsk friskkværnet sort peber
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk garam masala (Indisk blandingskrydderi)
1-2 spsk ekstra Jomfru olivenolie

Alle ingredienser blandes og vi er klar til "at køre". Særdeles velegnet til lammekølle- og/eller koteletter samt kylling og/eller kyllingeudskæringer.

De hele stykker kød bør steges/grilles i ovnen. Kødet pensles og opbevares utildækket, hvis muligt, i 1-2 timer før stegningen. Marinaden har en evne til, at lukke porerne i kødet, således alt saft og kraft bliver der hvor det skal. (Med mindre du "punktere det" med en stegegaffel, når det er stegt/grillet).

Den overskydende marinade bruges til, at pensle med under stegningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her