Logo

Citronsauce 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver landbrød uden skorpe
3-4 dl urtevand
2-3 spsk citronsaft
2-3 spsk olivenolie
evt. lidt tør hvidvin
1 dl hakket sorte oliven
1 bundt klippet dild
havsalt
peber

Brødet lægges i blød i urtevand i ca. 10-15 minutter, herefter trykkes vandet ud af brødet.

Brødet blendes med citronsaft, hæld langsomt oliven­olie i, til saucen er tyk og cremeagtig. Smag saucen til med havsalt, friskkværnet peber, hakket sorte oliven og klippet dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.999 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her