Logo

Citrussalat med ingefær og mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
10 personer måske bedst til brunch

4 røde grapefugter
5 appelsiner

Lage:
170 g sukker
1 cm fint reven frisk ingefær
1 dl vand
5 kviste mynte

Skær skrællen af citrusfrugterne, så kødet fritlægges.
Skær frugterne i skiver, så der dannes fine cirkler med mønster fra frugtkødet.
Læg grape- og appelsinskiver skiftevis på et fad.
Kog sukker, ingefær og vand sammen, til det ikke længere bobler vildt, men stadig er glasklart.
Hæld lagen over frugten, når den er afkølet, og pynt med mynteblade.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Franske baguetterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med julesalat og kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet gul peberfrugtDen traditionelle fyldte peberfrugt i en grillet, sund meget kalorielet udgave
• Crêpes SuzetteCrêpes Suzette er pandekager der er flamberet i appelsinsauce og Cointreau. Skønne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os