Logo

Claus Meyers mayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggeblommer
2 ½ dl olie
1 tsk dijonsennep
citronsaft
 
Æg og olie skal stuetemperatur inden man begynder.
Æggeblommerne kommes i en rundbundet skål og røres seje med dijonsennep og lidt salt.
Et par dråber citronsaft røres i, hvorefter den første halve dl af olien tilsættes dråbevis under kraftig piskning.
Resten af olien tilsættes langsomt, ligeledes under kraftig piskning.
Smages til med salt og peber.
Denne portion giver ca. 300 g mayonnaise. Hvis man ønsker den lidt
tyndere kan den fortyndes med en smule vand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (9 stemmer)
Siden er blevet set 5.846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her