Logo

Cole slaw 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


400 g fintsnittet hvidkål
50 g reven gulerod
50 g reven selleri
1 spsk smør
1 spsk hvedemel
1 tsk sennepspulver
2 spsk sukker
2 spsk hvidvinseddike
½ tsk cayennepeber
½ tsk salt
1 æg
1-2 spsk cremefraiche

Den fintsnittede hvidkål, den revne gulerod og selleri sættes i isskabet i en skål med isvand i en times tid (mindre kan gøre det) for at blive så sprød som muligt.
Smørret smeltes over vandbad og bages op med melet. Derefter piskes sennepspulver, sukker og hvidvinseddike i, og der krydres med cayennepeber og salt. Når alt er opløst, tilsættes det sammenpiskede æg under fortsat piskning. Lad blandingen tykne og stil den til afkøling. Rør den op med cremefraiche til en passende (tyk!) konsistens.
Hæld vandet fra grønsagerne, tør dem i et viskestykke og bland dem med marinaden. Lad det hele trække en times tid før serveringen.
I øvrigt bliver cole slaw absolut ikke ringere ved nogle dages opbevaring i et glas med tætsluttende låg i køleskabet. Kan serveres til mange ting - er fx. fortrinligt til noget så dansk som frikadeller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her