Logo

Cole slaw special

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ hvidkål
2 grønne peber
2 røde peber
1 kop soltørrede tomater
olivenolie
paprika
salt og peber

Hvidkålen skæres i kvarte, stokken fjernes og resten snittes fint. Peberne halveres, gøres rene og snittes i fine tern. De soltørrede tomater klippes i små stykker med en saks og det hele blandes med lidt olie, paprika, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.495 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her