250 g  forkogte couscousgryn 
¼ l. kogende vand 
½ tsk  groft salt 
3 dl  kogende vand 
30 soltørrede tomater (ca. 100 g ) 
1 ½ tsk  fintrevet citronskal 
1 spsk  friskpresset citronsaft 
2 finthakkede salatløg 
1 lille knust hvidløg 
¾ tsk  groft salt 
friskkværnet peber 
200g. feta i tern 
4 modne avocadoer
 
Kom couscousgrynene i en stor skål. 
Hæld kogende vand tilsat salt over og lad det trække i ca. 5 min. 
Rør i grynene med en gaffel. 
Lad grynene køle af. 
Hæld kogende vand over tomaterne og lad dem trække ca. 5 min. 
Hæld vandet fra og lad tomaterne dryppe af på et stykke køkkenrulle. 
Hak tomaterne med en kniv. 
Vend tomater og citronsaft og løg og hvidløg og salt og peber i de kogte 
couscousgryn.
 
Couscoussalat: 
Hæld fetaen til afdrypning i en sigte. 
Del avocadoerne på langs og fjern stenene. 
Fjern skrællen og skær avocadokødet i små tern og vend dem i den krydrede couscous sammen med fetatern.
  
Tips: Kan bruges som tilbehør til kød og brød