Logo

Daddelbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g tørrede dadler
4 dl ymer
75 g lyst rørsukker
75 mørkt muscovadosukker
reven skal af 1 citron
200 g grahamsmel
200 g hvedemel
3 tsk bagepulver
 
Hak dadlerne i små stykker.
Rør ymer og sukker sammen.
Tilsæt citronskal, bland de 2 slags hvedemel og bagepulver og kom det i.
Tilsidst vendes dadlerne i.
Fordel massen i en smurt brødform (1 1/2 l) og bag brødet ved 175-180ºC
ca. 1 time.
 
Tips: Dette er en mellemting mellem et saftigt brød og en fast kage.
Nybagt serveres det som det er, men kan også nydes koldt med smør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sundt frugtgrovbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffel selleri mosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomat-paprikadressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjydsk brødtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!