Logo

Dansk rødkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g rødkål

2 spsk sukker
4 dl ribssaft
1 tsk salt
40 g smør

Rødkålen deles i fire dele, og stokken skæres væk.

Kålen snittes fint og kommes i en gryde med smeltet smør.

Sukker drysses over kålen, og det svitser i smørret i ca. 10 minutter.

Så tilsættes ribssaften og vand, der knap dækker kålen.

Kålen koges ved svag varme i ca. 1 time.

Hvis kålen koger tør, tilsættes mere saft og vand.

Når kålen er mør smages til med lidt salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.295 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her