Logo

Den rigtige tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne opskrift kommer fra en mor som er italiener, så det er en rigtig tomatsauce.


1/2 bakke modne tomater
1 lille løg
lidt olie
salt og peber
hakket persille
 
Skær tomaterne i både og hak løget.
Kom lidt olie på en pande, tilsæt tomater og løg samt salt, peber og persille.
Lad det koge lidt så saften koger ind og det bliver lidt tykkere.
Lad det derefter småkoge 5-10 min. bland det i den kogte pasta og server.
 

Tips: fjern evt. skindet fra tomaterne.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grøn favorit sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SkalddyrssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet ketchupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fransk kirsebær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!