Logo

Den ultimative tomatketchup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hjemmelavet ketchup smager forrygende godt. Og har du først lavet den en gang, så gør du det igen og igen! Ca. 1 liter.

1 ½ kg grofthakkede bøftomater
4 finthakkede skalotteløg
4 finthakkede fed hvidløg
4 dl vand
4 dl lys vineddike
1 ½-2 dl rørsukker
1-2 tsk salt
2 udkernede, finthakkede røde chilier
rundhåndet med friskkværnet sort peber.

Kog alle ingredienserne under omrøring til en let karamelliseret ketchup. Blend og smag til med lidt salt, sukker eller syre. Afkøl og hæld ketchuppen på tætsluttende glas og opbevar på køl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her