Logo

Devilled potatoes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bukkehornsfrø
Spidskommen
Gurkemeje
Chili
Tomat
Kartofler
Spinat
Olie til stegning

Blend bukkehornsfrø, spidskommen, gurkemeje og chili i en kaffemølle. Skræl kartoflerne skær dem i terninger og rist dem på panden sammen med krydderblandingen.
På et tidspunkt kyler du groft skåret tomat og friske spinatblade ned. Skal stå på varmen til kartoflerne er møre.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karrysauce 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomater fyldteEt enkelt og let måltid som passer godt om sommeren, hvor der er mange solmodne tomater •...
• Kartofler, krydderbagte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Husets chokomousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!