Logo

Dijonsauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(til ca. 4 personer)

1/2 dl dijon sennep,
1 spsk grove sennepskorn udblødte i ca. 1 dl vand,
1 dl hvidvinseddike,
2 spsk honning,
3 dl æblesaft,
friske blandede krydderurter (basilikum, kørvel, estragon, bredbladet persille),
125 g smør

Kom sennep i en tyk bundet gryde med lidt olie.
Lad det sautere af og til­sæt derefter eddiken og honningen samt de udblødte sennepskorn med vandet.
Lad det hele koge op og tilsæt derefter æblesaften.
Når saucen koger, tages den af varmen og piskes tyk med smørret.
Saucen smages til med salt og peber samt de friskhakkede krydderurter.
Saucen må ikke koges op efter tilsæt­ningen af krydderurterne, da de mister deres grønne farve ved kogning.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Crique En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rucolasalat med fennikel og parmesanDet er en salat, der egner sig til perfekt til grillaftenen – den samler op på de dybe...
• FladbrødDisse lækre fladbrød laves på panden og ikke i ovnen. De er lette og hurtige at...
• Chokolade fromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!