Logo

Druesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ løg
100 g blå druer
4 dl brun kalvefond
1 dl fløde
frisk persille
Maizena

løget pilles og hakkes meget fint, sauteres af sammen med de halverede og udstenede druer, tilsæt kalvefond og fløde og lad saucen skælve i 10 min.
Saucen jævnes med Maizena og lige inden servering tilsættes den finthakkede persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her