Logo

Dua Gia - syltede bønnespirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 dl bønnespirer
1 bdt purløg i 4 cm lange stykker
5 dl koldt vand
2 spsk salt

Udblød bønnespirer og purløg i koldt saltet vand i en dag i køleskab.

Dryp af inden servering.

Salaten kan udvides med strimler af gulerod.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Uundværlige småbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret danabludressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• - Grønsager kogning i mikroovnKogning af friske og frosne grønsager
• Æbledessert 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os