Dej: 
1 æg 
¾ dl vand 
1 tsk  bagepulver 
1 tsk  salt 
ca. 250 gr. hvedemel 
Bland det hele sammen til en dej der ikke klistrer. Dæk dejen. Lad den hvile i 10 minutter. 
Fyld: 
5 champignoner 
3 forårsløg 
1 rød chili 
2 spsk olie 
100 gr. majs 
1 spsk  soya 
Hak champignoner, forårsløg og chili. Lynsteg det hele i en meget varm wok eller pande i ca. 2 minutter. Tilsæt soya. Kog til væsken er fordampet. 
Del dejen i 24 stykker. Form dem til boller. Rul dem ud til de har en diameter på ca. 5 cm. Læg 1 tsk fyld på hver. Klem kanterne sammen og læg dem med åbningen ned af i en dampkoger. Eller i mangel af sådan en evt. i et dørslag eller en si der sættes over en gryde kogende vand. Der lægges låg over sien.