Logo

Fennikel og avocadosalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fennikel og avocadosalat

 

En dejlig frisk salat, som du kan servere som en lille forret eller som tilbehør.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min.

 

#

1 økologisk appelsin

1 spsk hvidvinseddike

1 spsk olie

salt og peber

1 fennikel

1 moden avocado

*

 

Riv skallen på appelsinen fint, og rør det sammen med vineddike og olie.

Smag til med salt og peber.

 

Skær den hvide hinde af appelsinen, og skær frugtkødet i skiver eller både.

Vask fennikelknolden, halve r den og skær stokken ud.

Snit knolden i tynde strimler.

Halver avocadoen, og fjern sten og skræl.

Skær frugt kødet i tynde skiver.

Vend det hele sammen, og server som en forret eller som tilbehør til kød eller fisk.

 

Fennikel og avocadosalat

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citrusfrugtsalat med kanel-yoghurtSalaten renser systemet og smager godt. Også med lidt yoghurt til. En variation af denne...
• Pærer i appelsinsauceEn nem og lækker vinterdessert, der ikke tynger på kaloriebudgettet
• AppelsintærteEn lækker tærte med fyld af vaniljekogte appelsinskiver. Et hit til alle, der elsker...
• Islagkage med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!